Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135410] |
sob, 28 luty 2009  |
|
Witam sobotnio wszystkich Jerkbaitowców,
"Pragnąc podziękować społeczności portalu jerkbait.pl za wielką pomoc w zbiórce i przekazaniu ze zbiorów własnych sprzętu wędkarskiego dla naszego szkolnego koła wędkarskiego, z wielką niecierpliwością oczekiwaliśmy na dzień, kiedy to będziemy mogli złożyć podziękowania wam wszystkim, drodzy koledzy, za tak piękny gest. Czekaliśmy, czekaliśmy cierpliwie…. I stało się!!!"
Zapraszam serdecznie na relację z oficjalnego zakończenia zbiórki sprzętu wędkarskiego dla Ośrodka Szkolno-Wychowawczego dla Głuchych w Warszawie.
Jeszcze raz podziękowania dla forumowiczów, za to, że przyłączyliście się do akcji, a jerkbait mógł Wam w tym pomóc. Na takie pomysły zawsze jesteśmy otwarci.

Pozdrawiam
Remek
www.jerkbait.pl na naszej-klasie.pl
|
|
|
|
|
|
|
| Odp: Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135428 (odpowiedź na #135422) ] |
sob, 28 luty 2009   |
kryst Wiadomości: 1355 Dołączył(a): październik 2006 Miejsce: Milanówek |
|
|
|
Ja, mówiąc tylko we własnym imieniu, mówię TAK. Sam Naczelny zaprosił chłopaków na około warszawski zlot j.pl. Uroczyście deklaruję, że 6 chłopaków Voyager'em zawiozę na zlot i odwiozę z powrotem!
Ale, ale ... nie jestem sam. Zapraszam innych, wspaniałych Kolegów, aby poświęcili czas na zlocie na spotkanie z nowymi kolegami i przekazanie im swojej wiedzy i doświadczeń!
[Uaktualnione dnia: sob, 28 luty 2009] Pzdr. Kryst
Mózg jest zadziwiającym organem. Zaczyna już funkcjonować sekundy po tym, jak obudzisz się rano,
i działa nieprzerwanie, aż do chwili, gdy znajdziesz się w pracy.
|
|
|
|
|
|
|
| Odp: Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135513 (odpowiedź na #135510) ] |
nie, 01 marzec 2009   |
pol50 Wiadomości: 16 Dołączył(a): lipiec 2008 Miejsce: Piotrków Trybunalski |
|
|
|
Bardzo fajny pomysł oby więcej takich akcji gratuluję
|
|
|
|
| Odp: Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135525 (odpowiedź na #135517) ] |
nie, 01 marzec 2009   |
 |
pirania74 Wiadomości: 1085 Dołączył(a): maj 2007 Miejsce: POLSKA |
|
|
|
Koledzy,
Raz jeszcze w imieniu młodzieży gorąco dziękuję wszystkim za zbiórkę sprzętu. Naprawdę wszystkiego nazbierało się sporo Naczelny wódz portalu Jerkbait.pl, @remek ma więc powód do DUMY z całej bardzo licznej rodzinki, jaką jest społeczność tego portalu za okazaną pomoc. Młodzież zadowolona i wdzięczna. Wszyscy mają świadomość że przed nimi jeszcze daleka droga - sam sprzęt łowić nie będzie i muszą się sporo nauczyć. Najważniejszym CELEM w tym wszystkim, dla mnie, jako opiekuna tej grupy będzie uwrażliwienie tych młodych ludzi na piękno otaczającej nas przyrody, szacunek dla wszystkiego co w wodzie i dookoła żyje. Duży nacisk będę kładł na C&R - ich wiek jest odpowiedni na kształtowanie pewnych postaw, które zaprocentują w przyszłości... Warto dla czegoś takiego się poświęcać, jeśli ma się taką możliwość, a ja że pracuję w internacie, postanowiłem zarazić wędkarstwem młodzież, z którą pracuję. Mam również świadomość, że młodzież którą mam pod opieką pewnego dnia skończy szkołę i pójdzie obraną przez siebie życiową drogą...i tu mam nadzieję że dalej już sami będą realizować to, czego się nauczyli. Tak więc zabawa zacznie się od nowa - przyjdą nowi uczniowie, wśród których będę szukał pasjonatów wędkarstwa i liczę ponownie na wasze wsparcie i pomoc. Oby to trwało jak najdłużej.... Młodzież którą mam obecnie, pochodzi z okolic Warszawy i ciut dalej więc kontakt w przyszłości będzie trwał...
@kryst dzięki za TRANSPORT jak co, będę pamiętał - mamy Ośrodkowego BUSA na 15 miejsc - jak będą problemy, odezwę się do ciebie
@remek, dzięki za pomysł z warsztatami - bardzo chętnie skorzystamy - mam już pewien plan ale o tym na razie napiszę ci na priv (aby nie zapeszyć na przyszłość )
|
|
|
| Odp: Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135536 (odpowiedź na #135410) ] |
nie, 01 marzec 2009   |
kuzyn Wiadomości: 270 Dołączył(a): sierpień 2005 Miejsce: Zielona Góra |
|
|
|
Wzruszyliście mnie... Wiem Remas jaki jesteś zapracowany, a mimo to... jestem wręcz zawstydzony!!!
Chyba zrobię porządki i wcisnę Ci coś do wozu jak będziesz w ZG!
|
|
|
|
| Odp: Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135577 (odpowiedź na #135410) ] |
nie, 01 marzec 2009   |
Maynard Wiadomości: 532 Dołączył(a): listopad 2008 Miejsce: Poznań |
|
|
|
"Czyny, nie cuda" mam nadzieję, że nikt mnie za naruszenie praw autorskich nie ścignie
W tym przypadku i słowa i czyny i mały cud. Coś z niczego.
Chęć, wrażliwość, współdziałanie, poświęcony czas, dobra energia
Gratuluję wszystkim, którzy przyłożyli do tego rękę. Brawo!
Pozdrawiam, Grzesiek
Ryba też człowiek, a wędkarz...?
|
|
|
|
|
| Odp: Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135854 (odpowiedź na #135410) ] |
czw, 05 marzec 2009   |
 |
fishbartek1 Wiadomości: 200 Dołączył(a): marzec 2007 Miejsce: Dzierżoniów |
|
|
|
|
jestem pod wrażeniem rozmachu i zaangażowania w akcje gratulacje panowie!!
|
|
|
|
Łączny czas generowania strony wyniósł 0,01366 sekund.