Jerkbait
Google

Strona główna » Metody połowu ryb drapieżnych » Ogólne  » Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł  (5) 3 Głosów Stron (2): [1  2  >  »]
icon14.gif  Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135410] sob, 28 luty 2009 Przejdź do następnej wiadomości
remek jest aktualnie niedostępny remek
Miejsce: Warszawa

Właściciel jerkbait.pl

Witam sobotnio wszystkich Jerkbaitowców,
"Pragnąc podziękować społeczności portalu jerkbait.pl za wielką pomoc w zbiórce i przekazaniu ze zbiorów własnych sprzętu wędkarskiego dla naszego szkolnego koła wędkarskiego, z wielką niecierpliwością oczekiwaliśmy na dzień, kiedy to będziemy mogli złożyć podziękowania wam wszystkim, drodzy koledzy, za tak piękny gest. Czekaliśmy, czekaliśmy cierpliwie…. I stało się!!!"

Zapraszam serdecznie na relację z oficjalnego zakończenia zbiórki sprzętu wędkarskiego dla Ośrodka Szkolno-Wychowawczego dla Głuchych w Warszawie.

Jeszcze raz podziękowania dla forumowiczów, za to, że przyłączyliście się do akcji, a jerkbait mógł Wam w tym pomóc. Na takie pomysły zawsze jesteśmy otwarci.

http://jerkbait.pl/art/photos/103/sp015.jpg

Pozdrawiam
Remek

www.jerkbait.pl na naszej-klasie.pl
http://www.jerkbait.pl/T.png
Odp: Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135417 (odpowiedź na #135410) ] sob, 28 luty 2009 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Tomek_N jest aktualnie niedostępny Tomek_N
Miejsce: Frankfurt nad Menem

Super akcja, nalezy Wam sie naprawde szacunek! Smile

http://images26.fotosik.pl/69/46e068160cbf2082.gif

Odp: Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135420 (odpowiedź na #135417) ] sob, 28 luty 2009 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Bezel jest aktualnie niedostępny Bezel
Miejsce: Katowice

Panownie ! Aż coś mnie tam w środku ruszyło !
Piękna inicjatywa...

Pozdrawiam
Złów i Wypuść
Odp: Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135421 (odpowiedź na #135410) ] sob, 28 luty 2009 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Flls jest aktualnie dostępny Flls
Miejsce: Poznań

Wielka rzecz !! Młodzież była pewnie bardzo zadowolona, oby więcej takich akcji Smile

Wyznawca Fedora
Odp: Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135422 (odpowiedź na #135410) ] sob, 28 luty 2009 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
popper jest aktualnie niedostępny popper

Thumbs Up Świetna akcja.
Mam nadzieję, niekoniecznie jednostkowa Smile

[Uaktualnione dnia: sob, 28 luty 2009]

@popper

Odp: Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135428 (odpowiedź na #135422) ] sob, 28 luty 2009 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
kryst jest aktualnie niedostępny kryst
Miejsce: Milanówek
Ja, mówiąc tylko we własnym imieniu, mówię TAK. Sam Naczelny zaprosił chłopaków na około warszawski zlot j.pl. Uroczyście deklaruję, że 6 chłopaków Voyager'em zawiozę na zlot i odwiozę z powrotem! Smile

Ale, ale ... nie jestem sam. Zapraszam innych, wspaniałych Kolegów, aby poświęcili czas na zlocie na spotkanie z nowymi kolegami i przekazanie im swojej wiedzy i doświadczeń! Smile

[Uaktualnione dnia: sob, 28 luty 2009]

Pzdr. Kryst

Mózg jest zadziwiającym organem. Zaczyna już funkcjonować sekundy po tym, jak obudzisz się rano,
i działa nieprzerwanie, aż do chwili, gdy znajdziesz się w pracy.

Odp: Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135435 (odpowiedź na #135428) ] sob, 28 luty 2009 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
jareckizet jest aktualnie niedostępny jareckizet
Miejsce: Drohiczyn
@Bezel podobnie się poczułem, panowie WIELKI szacun

Bug jest wielki, szczodry i uczy pokory
Odp: Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135443 (odpowiedź na #135410) ] sob, 28 luty 2009 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
pablom jest aktualnie niedostępny pablom
Miejsce: Sulejówek

Cieszę się że mogłem pomóc chociaż w ten sposób. Kryst - super, ja na dzień dzisiejszy niczego nie obiecuję.

jeśli bedziesz robił to co kochasz nie przepracujesz ani jednego dnia w życiu
Odp: Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135445 (odpowiedź na #135428) ] sob, 28 luty 2009 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości

Właściciel jerkbait.pl

Tak mówiłem i podtrzymuję. Bardzo chętnie zorganizuję warsztaty jerkowe i castingowe. Paweł tylko musi załatwić pewnie jakieś formalne kwestie - pozwolenia itd. W każdym razie ja jestem otwarty na propozycje i podejmę się organizacji.

Pozdrawiam
Remek

Odp: Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135510 (odpowiedź na #135445) ] nie, 01 marzec 2009 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
biosteron jest aktualnie niedostępny biosteron
Miejsce: Nadbużańskie tereny.
Naprawdę miło się czyta i ogląda fotki z takich spotkań,ten uśmiech młodych ludzi i zaciekawienie na ich twarzach podczas spotkania ,oznacza ze warto pomagać!Smile.Gratulacje dla Pawła Jasińskiego, Remka,Friko oraz innych (nie sposób tu wszystkich wymienić) za okazaną dobroć ,oraz chęć stworzenia czegoś wzniosłego.Ciesze się że jestem na Jerkbait.PL Smile.

Rzeka to taka Pani co nie pyta i nie prosi...
Odp: Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135513 (odpowiedź na #135510) ] nie, 01 marzec 2009 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
pol50 jest aktualnie niedostępny pol50
Miejsce: Piotrków Trybunalski
Bardzo fajny pomysł oby więcej takich akcji gratuluję Razz
Odp: Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135517 (odpowiedź na #135513) ] nie, 01 marzec 2009 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
analityk jest aktualnie niedostępny analityk
Miejsce: Wrocław
SUPER Panowie - Gratuluję akcji - nie brałem w niej udziału ale następnym razem już nie przeoczę.

od 2006 - wszystkie (prawie) ryby wypuszczam
Odp: Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135525 (odpowiedź na #135517) ] nie, 01 marzec 2009 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
pirania74 jest aktualnie niedostępny pirania74
Miejsce: POLSKA
Koledzy,

Raz jeszcze w imieniu młodzieży gorąco dziękuję wszystkim za zbiórkę sprzętu. Naprawdę wszystkiego nazbierało się sporo Smile Naczelny wódz portalu Jerkbait.pl, @remek ma więc powód do DUMY z całej bardzo licznej rodzinki, jaką jest społeczność tego portalu za okazaną pomoc. Młodzież zadowolona i wdzięczna. Wszyscy mają świadomość że przed nimi jeszcze daleka droga - sam sprzęt łowić nie będzie Smile i muszą się sporo nauczyć. Najważniejszym CELEM w tym wszystkim, dla mnie, jako opiekuna tej grupy będzie uwrażliwienie tych młodych ludzi na piękno otaczającej nas przyrody, szacunek dla wszystkiego co w wodzie i dookoła żyje. Duży nacisk będę kładł na C&R - ich wiek jest odpowiedni na kształtowanie pewnych postaw, które zaprocentują w przyszłości... Warto dla czegoś takiego się poświęcać, jeśli ma się taką możliwość, a ja że pracuję w internacie, postanowiłem zarazić wędkarstwem młodzież, z którą pracuję. Mam również świadomość, że młodzież którą mam pod opieką pewnego dnia skończy szkołę i pójdzie obraną przez siebie życiową drogą...i tu mam nadzieję że dalej już sami będą realizować to, czego się nauczyli. Tak więc zabawa zacznie się od nowa - przyjdą nowi uczniowie, wśród których będę szukał pasjonatów wędkarstwa i liczę ponownie na wasze wsparcie i pomoc. Oby to trwało jak najdłużej.... Młodzież którą mam obecnie, pochodzi z okolic Warszawy i ciut dalej więc kontakt w przyszłości będzie trwał...

@kryst dzięki za TRANSPORT Smile jak co, będę pamiętał - mamy Ośrodkowego BUSA na 15 miejsc - jak będą problemy, odezwę się do ciebie Very Happy

@remek, dzięki za pomysł z warsztatami - bardzo chętnie skorzystamy - mam już pewien plan ale o tym na razie napiszę ci na priv (aby nie zapeszyć na przyszłość Rolling Eyes )
Odp: Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135536 (odpowiedź na #135410) ] nie, 01 marzec 2009 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
kuzyn jest aktualnie niedostępny kuzyn
Miejsce: Zielona Góra
Wzruszyliście mnie... Wiem Remas jaki jesteś zapracowany, a mimo to... jestem wręcz zawstydzony!!!

Chyba zrobię porządki i wcisnę Ci coś do wozu jak będziesz w ZG!
Odp: Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135574 (odpowiedź na #135410) ] nie, 01 marzec 2009 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
PaNeK jest aktualnie niedostępny PaNeK
Miejsce: Zamość

Pirania wykonał kawał dobrej roboty, w słusznej sprawie Smile jestem pod wrażeniem!!
Świetna reakcja forumowiczów, gratuluje postawy Cool

Odp: Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135577 (odpowiedź na #135410) ] nie, 01 marzec 2009 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Maynard jest aktualnie niedostępny Maynard
Miejsce: Poznań
"Czyny, nie cuda" Very Happy mam nadzieję, że nikt mnie za naruszenie praw autorskich nie ścignie Twisted Evil
W tym przypadku i słowa i czyny i mały cud. Coś z niczego.
Chęć, wrażliwość, współdziałanie, poświęcony czas, dobra energia Smile

Gratuluję wszystkim, którzy przyłożyli do tego rękę. Brawo!

Pozdrawiam, Grzesiek

Ryba też człowiek, a wędkarz...?
Odp: Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135584 (odpowiedź na #135577) ] nie, 01 marzec 2009 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Friko jest aktualnie niedostępny Friko

Redaktor
Ja musże powiedzieć że chłopaki z kółka @piranii zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie. Widać że to wartościowa, nie zmanierowana młodzież. Naprawdę bardzo się cieszę że mogliśmy coś zrobić dla chłopaków. Wierzę że pod opieką @piranii wyjdą na ludzi i dobrych, etycznych wędkarzy.

Liczę że spotkamy się jeszcze nad wodą i że spotkamy się na jerkbait.pl Smile

Pozdrawiam

Friko
http://jerkbait.pl

--------------------------------------------
"On bez wierszów dosyć sławny,
z oczu, z mordy - opój jawny
a z brzucha, bez ucha,
baryła otyła"
Odp: Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135731 (odpowiedź na #135536) ] wto, 03 marzec 2009 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości

Właściciel jerkbait.pl

kuzyn napisał(a) dnia Sun, 01 March 2009 03:06

Wzruszyliście mnie... Wiem Remas jaki jesteś zapracowany, a mimo to... jestem wręcz zawstydzony!!!

Chyba zrobię porządki i wcisnę Ci coś do wozu jak będziesz w ZG!

Kuzyn to nie moja zasługa tylko forumowiczów. Ja to tylko udostępniłem z pożytkiem stronę internetową - cieszę się, że mogła ona pomóc chłopakom w realizacji marzeń. Kibicuję dalej i wspieram takie akcje.

Pozdrawiam
Remek

Odp: Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135854 (odpowiedź na #135410) ] czw, 05 marzec 2009 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
fishbartek1 jest aktualnie niedostępny fishbartek1
Miejsce: Dzierżoniów
jestem pod wrażeniem rozmachu i zaangażowania w akcje gratulacje panowie!!
Odp: Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł [wiadomość #135862 (odpowiedź na #135410) ] czw, 05 marzec 2009 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do poprzedniej wiadomości
wobler129 jest aktualnie niedostępny wobler129
Miejsce: Lubuskie
Panowie jestem pod ogromnym wrażeniem. Na prawdę. Wielkie brawa dla wszystkich, którzy przyczynili się do akcji Smile

Siła w czynach, nie słowach! Wink

pozdrawiam
Maciej

Poprzedni wątek:Bertus Rozemeijer dla jerkbait.pl - wywiad - nowy artykuł
Następny wątek:kołowrotek Pfluger
Idź do forum:

Aktualna data: pią wrz 10 CEST 2010

Łączny czas generowania strony wyniósł 0,01366 sekund.
.:: Kontakt :: Strona główna ::.